در موردِ تأثیر مطالعهی کتاب های موفقیتِ شخصی،اینجور بگم که اگر در حالتِ عادی قرار باشه در طولِ 1 سال به یه نتیجهی خاص برسی،با مطالعهی یه کتاب موفقیتِ خوب،میتونی درعرضِ یک ماه به اون نتیجه برسی.این یعنی ذخیره کردنِ 11 ماه!این عمرِ آدمه!اونم چهجوری؟با یه هزینهی معمولی.هزینهای که هر شب یا حداقل هر آخرِ هفته میدیم برایِ غذا خوردن تویِ رستوران.
خب.کدوم رو ترجیح میدی؟
یه شب توی رستوران غذا خوردن؟یا 11 ماه جلو افتادن تویِ مسیرِ زندگی و اهدافت؟
بگذریم.بعد از این مقدمه،بریم سراغِ معرفیِ بهترین کتابهای موفقیتِ شخصی که خودم هم مطالعهشون کردم و اثرِ شگرفی تویِ زندگیِ شخصیم گذاشتن.
این لیست رو به طورِ مداوم همزمان با مطالعاتِ خودم در این زمینه بروزرسانی می کنم:
1.جادویِ بزرگ فکر کردن
جادویِ بزرگ فکر کردن نوشتهی دکتر دیوید.جی.شوارتز نویسندهی آمریکایی رو تویِ صدرِ این جدول قرار میدم.چرا؟به چند دلیل:
اول اینکه مهم ترین کتاب در زمینهی موفقیتِ شخصی هست که تا حالا مطالعه کردم.
دوم اینکه اولین کتابی هست که به زبانِ انگلیسی مطالعه کردم.
سوم اینکه اولین کتابی هست که تصمیم به ترجمهکردنش گرفتم تا در درجه ی اول،بهتر و بهتر درکش کنم و جملاتِش ملکه ی ذهنم بشن.(کتاب رو هنوز کامل ترجمه نکردم و در دستِ ترجمهاس.با کلیک اینجا میتونی بخش هایی از کتاب رو که ترجمه کردم ببینی)پس از اهمیتِ این کتاب تویِ زندگیم هرچقدر بگم کم گفتم.
البته ترجمههای دیگهای هم شده از این کتاب.از بینِ این ترجمهها،من ترجمه ی ژنا بخت آور رو که توسطِ انتشاراتِ مروارید منتشر شده توصیه میکنم.
2.اثرِ مرکب
اثرِ مرکب نوشتهی دارن هاردی رو مطمئنم تا حالا اسمش به گوشِت خورده.اگه نخورده هم خوب جایی اومدی واسه معرفی شدن بهش.
یه خلاصه یِ خیلی مناسب از کتاب رو حمیدِ ادیب زاده ی عزیز توی سایتِ ویرگول گذاشته که با کلیک اینجا میتونی بخونیش و ترغیب بشی به خوندنش.که مطمئن باش ضرر هم نمیکنی.اعتماد کن بهم.آها راستی بهترین ترجمه ی تویِ بازار هم از نظرِ من،ترجمه ی مشترکِ آقایان اکبرِ عباسی و شاهینِ بیات هست که انتشاراتِ نسلِ نواندیش هم چاپش کرده.